Onze visie

We weten het allemaal: een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom zal de audiovisuele branche de komende jaren alleen nog maar meer aan relevantie toenemen. Het effectief overbrengen van de boodschap wordt essentieel.

De ontwikkelingen in technologie en IT zullen daarbij voor grote veranderingen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan kleinere chips, wireless werken, schermen in allerlei formaten, resoluties en materialen (tot aan flexibele toe), sensoren, (O)LED, etc. Maar ook software (zoals virtual en augmented reality) die presentatiemogelijkheden oneindig maakt (en niet meer lineair). Het toepassen van al deze ontwikkelingen wordt een trucje als het niet gedaan wordt door mensen met kennis en kunde. Mensen die toegevoegde waarde kunnen leveren in de vorm van: creativiteit.

De maatschappij zal in de komende jaren nog meer veranderen langs de lijn van:Individualisering, Informalisering, Informatisering, Internationalisering en Intensivering.Daar willen we met onze mensen en onze slimme audiovisuele oplossingen een belangrijke rol inspelen. Mee- en nadenken over de problematiek van de klant en een onderscheidende én effectieve oplossing bedenken.

De 5 I’s zorgen er ook voor dat onze manier van zakendoen zal veranderen. Het model van aandeelhouderswaarde staat sterk onder druk. We zien steeds meer de toegevoegde waarde van de familie onderneming, waarbij niet korte termijn winstoptimalisatie, maar lange termijn rentmeesterschap uitgangspunt is. Meer aandacht en focus op relaties, vakmanschap, samenwerken en duurzaamheid.

Onze droom is dan ook om marktleider te worden in de Zuid-Nederlandse en Vlaamse audiovisuele branche. Dit doen we door productinnovatie en creativiteit te koppelen aan optimale klant aandacht. Een full service concept met een sterke ‘human touch’ (empathie en passie), samenwerking met toeleveranciers en langdurige partnerships met klanten.

Onze missie

Studio 80 - the Attention Makers, is een familiebedrijf waarbij de relatie met de klant, duurzaamheid en vakmanschap belangrijke pijlers zijn. We maken commercials, films en audiovisuele content. We luisteren goed, kritisch, naar onze klanten en vertalen hun verhaal met een open mind in creatieve oplossingen. Daarbij zijn we continue op zoek naar het unieke.

We vertellen verhalen die prikkelend en fascinerend
zijn. Vanaf het prille idee tot en met het eindproduct de verwachtingen overtreffen van klant en kijker. Met passie gemaakt. Steeds op zoek naar nieuwe manieren om het verhaal te vertellen. Langdurige relaties en creatieve samenwerking zorgen voor een unieke beleving. Dat is wat ons drijft.

Studio 80 - we tell your story!