Eerste contact

Bij ons eerste contact zetten wij jouw wensen, eisen en behoeften om in een synopsis die past bij jouw visie en budget. Dialoog staat hier centraal.

De producent en de regisseur zijn jouw klankbord, beantwoorden jouw vragen en adviseren je omtrent audiovisuele concepten. Zo krijg je altijd de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

In onze adviezen is altijd de hoofdrol weggelegd voor de doelgroep. Voor alle betrokkenen van de productie is het van belang om een zo aantrekkelijk mogelijke productie af te leveren.

Pas als het licht op groen is gezet - dus als het scenario voldoende potentieel heeft - wordt overgegaan naar de volgende fase.


Concept

Het fascineert ons om continu het onderscheid, oftewel het unieke op te zoeken. Opdrachten te realiseren welke voldoen aan jouw verwachtingen.

Met respect, de hoogste kwaliteit en zorg uitgevoerd, brengen wij jouw communicatie tot het hoogste niveau. Na het eerste contact maken we een zogenaamd treatment, dat een verdere schriftelijke uitwerking is van de synopsis.


Storyboard

Alles draait om passie.

De uitwerking van een idee of ideeën naar een ontwerp, wordt het storyboard genoemd. Het ontwerp-proces is de laatste fase voor het maken van audio visuele content.


Eerste versie

Wij nemen je mee in het verhaal, in de sfeer en de vorm.

Een goede aanpak hiervoor is om zaken terug te brengen naar de kern. Zo heb je helder inzicht in de wijze waarop wij je boodschap naar beeld vertalen.

Wij regelen de locaties, apparatuur, crew en acteurs. Wij gebruiken high-end apparatuur en wij monteren alles inclusief voice-over, muziek, animatie en motion graphics tot een overtuigend en professioneel geheel tot een productie die mensen wél afkijken.


Eindproduct

Laat je de productie alleen op je website staan, en krijg je 100 views? Of breng je het naar een hoger niveau zodat je 100.000 views krijgt?

Videomarketing is voor ons team: rigoureuze, doordachte keuzes maken.

Wij denken strategisch na over online marketing en crossmediale campagnes. Ons team kent maar één duidelijke focus: opvallend werk maken.

Creativiteit en techniek gaan bij Studio80 hand in hand. Onze producties laten jouw product of dienst tot leven komen.